Diva Caffe - Gusto Italiano face parte din INTREGUL numit UNIVERS si raspandeste in jurul ei gust si savoare, culoare si imagine.

Tot ce se afla in universul stiut si nestiut a contribuit la nasterea ei; fiecare a avut o "actiune" si nimic si nimeni nu a lipsit de la aceasta lucrare. Au fost prezenti Cerul, Soarele si Luna, Pamantul cu Oceanele si Continentele lui, Apa, Aerul, Bogatiile minerale, Lucratorii de pe plantatii.
De la inceput au sarit in ajutor agricultorii, chimistii, fizicienii si toata suflarea de oameni si materiale pentru a-i susutine fiecare cu ce a putut. Cand fructele de cafea ajung la maturitate, lucratorii culeg roadele cu bucurie, extrag boabele de cafea (samburele), sorteaza bobele pe categorii si le pun in saci.

Acum intra in peisaj prelucratorii de cafea. In functie de criterii bine stiute ei aleg boabele necesare din diferite parti ale globului pamantesc si apoi amesteca, prajeasc, macina, extrag cofeina, impacheteaza in diferite moduri si cantitati, denumind fiecare pachet in functie de retetarul de preparare. Dupa o munca de informare, reclame, depozitare, distribuire in magazine, baruri, restaurante, cofetarii, ajunge in cana mult dorita bautura revigoranta, cu o savoare fermecatoare.

Proiectantii si Iginerii fac aparate de preparat cafea, cit mai elgante si comode, de utilizat in orice imprejurare. Tot acest proces este sustinut, ajutat de brutari, macelari, croitori, pantofari, economisti, agenit de bursa, finantisti, transportatori, mineri, siderurgisti, invatatori, doctori, ecologisti, informaticieni, angajati in salubritate, astronomi, meteorologi, politisti, armata si cine mai stie si poate sa ii insiruie pe toti... dar cea mai importanta este O forta care i-a coordonat pe toti si pe toate.

Aceasta magnifica munca, face ca Diva Caffe - Gusto Italiano sa aduca in acest UNIVERS cateva clipe de repaus, placere, liniste si meditatie in fata unei cesti de cafea de cateva ori pe zi. Unora le place mai tare, altora mai slaba, unii beau cu zahar iar altii fara.

Produs in Italia, localitatea Noceto (PR).